logo
Македонија е земја на љубезни луѓе што ги пречекуваат гостите насмеани и ги испраќаат задоволни.
Бул. ВМРО бр. 1, Скопје, Македонија
+389 2 32 32 821
info@htca.mk
Следете нè на:

Зошто да инвестирате во вашите вработени?

Важноста на обуките и развојот на вработените во хотелиерството Хотелиерите многу често очекуваат да добијат голем поврат на инвестицијата со надградувањето на технологијата. Технолошките иновации се суштински дел од секој хотелски бизнис, но не можат да го обезбедат посакуваниот поврат на средства. За разлика од тоа, инвестирањето во вработените може да резултира со најголема придобивка за еден...