logo
Македонија е земја на љубезни луѓе што ги пречекуваат гостите насмеани и ги испраќаат задоволни.
Бул. ВМРО бр. 1, Скопје, Македонија
+389 2 32 32 821
info@htca.mk
Следете нè на:

Андријана Коруновска, најдобрата студентка на УКИМ од Правниот факултет – учесник на обуките на ХТЦА за маркетинг

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ им ги додели наградите и пофалниците на своите најдобри студенти за учебната 2016/2017 година. Традиционално, наградите за најдобрите дипломирани студенти се доделуваат еднаш годишно на најдобриот дипломиран студент на прв циклус студии на секој факултет на Универзитетот во секоја учебна година. Наградата за најдобар дипломиран студент од Правниот факултет „Јустинијан Први“ ја...