logo
Македонија е земја на љубезни луѓе што ги пречекуваат гостите насмеани и ги испраќаат задоволни.
Бул. ВМРО бр. 1, Скопје, Македонија
+389 2 32 32 821
info@htca.mk
Следете нè на:

ПРИЈАВА ЗА ОБУКА

Пријавувањето може да се изврши со пополнување на формуларот подолу или со испраќање на податоците на електронската адреса: info@htca.mk.
Контакт на тел: 02/ 3 110 227
е-пошта: info@htca.mk.