logo
Македонија е земја на љубезни луѓе што ги пречекуваат гостите насмеани и ги испраќаат задоволни.
Бул. ВМРО бр. 1, Скопје, Македонија
+389 2 32 32 821
info@htca.mk
Следете нè на:
 

Контакт

Формулар за контакт

Бул. ВМРО бр. 1, Скопје, Македонија

+389 2 31 10 277, +389 2 31 35 007, +389 2 209 916

info@htca.mk