logo
Македонија е земја на љубезни луѓе што ги пречекуваат гостите насмеани и ги испраќаат задоволни.
Бул. ВМРО бр. 1, Скопје, Македонија
+389 2 32 32 821
info@htca.mk
Следете нè на:
 

Contact

Contact form

Blvd. VMRO no. 1, Skopje, Macedonia

+389 2 32 32 821

info@htca.mk