logo
Македонија е земја на љубезни луѓе што ги пречекуваат гостите насмеани и ги испраќаат задоволни.
Бул. ВМРО бр. 1, Скопје, Македонија
+389 2 32 32 821
info@htca.mk
Следете нè на:
 

Обуки

Видови обуки што ги нуди Тренинг центарот
на Академик.

Обуки во хотелско-угостителски дејности

Тринеделни, тридневни или еднодневни

Теми со веќе сертифицирани мастер обучувачи:
-Управување со приходи
-Комуникација и однос со клиенти
-Продажба
-Одржување на простории и хигиена
-Келнери и бармени

Погледни повеќе

Обука за лица на управувачки/одлучувачки позиции во угостителството – Train the leaders

Период на обука: 6 месеци (3 дена месечно)

Наменета за сопственици на угостителски објекти, менаџери, директори и лица на извршни функции.

Погледни повеќе

Обука за сертифицирани мастер обучувачи

Период на обука: 12 недели

Наменета за професионалци од областа на угостителството кои сакаат да ги надградат своите знаења со најновите трендови пренесени од швајцарски професионалци.

Погледни повеќе

Консултантски услуги во угостителство

Евалуација и консултации во угостителството според веќе воспоставени швајцарски стандарди за квалитет.