logo
Македонија е земја на љубезни луѓе што ги пречекуваат гостите насмеани и ги испраќаат задоволни.
Бул. ВМРО бр. 1, Скопје, Македонија
+389 2 32 32 821
info@htca.mk
Следете нè на:

APPLICATION FORM FOR TRAINING

The registration can be done by completing the form below or by sending necessary information to e-mail address: info@htca.mk.
Phone: +389 23 110 227